Muira Puama en Testosteron

Muira Puama en Testosteron

Muira puama staat bekend als een uitstekend middel om de hormonen in balans te helpen brengen. Het wordt gebruikt in heel wat supplementen die onder andere het testosteron moeten verhogen.

Geen stijging van het testosteron

We kunnen hier echter meteen zeggen dat we geen onderzoeken konden terugvinden die ons konden melden dat een verhoging van het mannelijk hormoon werd vastgesteld wanneer muira puama gebruikt.

Dat wilt natuurlijk niet zeggen dat dit kruid geen uitstekende effecten kan hebben op de mannelijke seksualiteit. We zien onder andere een enorme verbetering van het libido en een toename van de potentie. We zullen dus de potentie verhogen met Muira puama. We zullen echter niet het testosteron kunnen verhogen.

De werking is te vergelijken met de werking van hormoontherapie. Het wordt daarom vaak gezien als een alternatief voor hormoontherapie.

Het zou onder andere in staat zijn om de achteruitgang van de spiermassa tegen te gaan bij oudere mannen. En zal op die manier ook de seksualiteit ondersteunen.

Dat het kruid het testosteron niet gaat verhogen wil daarom niet zeggen dat het de eigenschappen van het testosteron niet kan helpen.

Impotentie oplossen

Zo zal het helpen bij mannen die last hebben van impotentie. Dit kon men aantonen in verschillende onderzoeken. Dit werd zowel vastgesteld bij oudere mannen als bij jonge mannen. We moeten hierbij wel stellen dat er betere middelen op de markt zijn om op een natuurlijke manier de potentie te verhogen. Zoals bijvoorbeeld tribulus terrestris. Dit zal wel krachtiger werken.

Toch kon men vaststellen dat de werking van het kruid een ontspannend effect heeft op de bloedvaten. Dat zal er op die manier voor zorgen dat de bloedvaten gaan uitzetten en er dus makkelijk een erectie tot stand kan komen.

Daarnaast wordt ook een verhoging van het libido opgemerkt.

Grotere penis

Andere beweringen zoals dat muira puama bijvoorbeeld de penis kan groter maken kloppen niet. Het enige wat ze zullen doen is de potentie verbeteren en daarmee ook de penis groter maken wanneer die in erectie verkeert. Simpelweg door de toename aan bloed in de penis. Het zal er dus niet voor zorgen dat de penis echter groter wordt. Hij is enkel meer gevuld met bloed dankzij de bloedvatenverwijdende werking van het kruid.

 

Plaats een reactie